Blog Wajah Baru - FACEBOOK JQAFMELAKA

4:59 AM myekioskz 0 Comments

Kepada semua , saya mula untuk update semula blog yang selama ini menyepi demi untuk memberi ruang kepada anda untuk memberi komen-komen kepada blog ini.Insyallah blog yang ini cuma percubaan sahaja dan akan bertukar wajah lagi jika difikirkan perlu mengikut citarasa anda. Komen la apa-apa dan penambahbaikan akan dibuat.

FACEBOOK : JQAFMELAKA

Ini antara sebab kenapa admin menyepi dari update harap semua dapat add nama anda di facebook dan masuk dalam kumpulan yang ada pada facebook tersebut.

Rasanya penggunaan facebook akan lebih update dan anda bolehlah masuk ke blog dan facebook untuk mendapat maklumat dan memberi maklumat anda ,

Sekiranya ada apa-apa yang berlaku difacebook anda akan sya update di blog. kedua-duanya ada kelebihan.

selamat berfacebook pulak.

ADMIN- RAZAK

Blog Wajah Baru

4:59 AM myekioskz 0 Comments

JQAFMELAKA dilancarkan pada tahun 2005 untuk memberi maklumat dan perkembangan semasa tentang program JQAF yang baru berkembang pada ketika itu. Alhamdulillah blog jQAFMELAKA telah banyak membantu ramai warga jqaf seluruh negara dalam menyampaikan maklumat terkini dan info-info tentang perubahan kurikulum.
Kini jqafmelaka cuba untuk membuat sedikit pembaharuan dari segi penyampaian. Semua warga jqaf seluruh negara dijemput untuk menjadi TEAM JQAFMELAKA jika berminat. Kami cuba mewujudkan sistem kewartawanan mampan didalam mempersembahkan berita yang lebih profesional dan tepat agar ia akan terus menjadi tatapan semua pelayar internet di seluruh negara. Anda boleh email ke jqafmelaka@gmail.com jika berminat. Atau sms di 0176121002.

http://lh3.ggpht.com/_p1NQLXdZh6M/SDYlaetk7qE/AAAAAAAAA68/xUPALAvuGII/s160-c/JQAFMELAKA02.jpg

TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN ANDA...

INFO JQAF MELAKA

4:59 AM myekioskz 0 Comments


j-QAF MELAKA adalah blog komuniti yang dilancarkan pada tahun 2006 hingga kini . Blog ini adalah untuk memaparkan segala program yang berlaku sekitar program j-QAF sekolah-sekolah Negeri Melaka dan aktiviti berkaitan.
Blog yang dilancarkan seiring dengan munculnya program j-QAF telah cuba sedaya upaya menyampaikan maklumat yang tepat dan cepat serta membantu segala kemusykilan kepada guru-guru j-QAF berkaitan perlaksanaan program. Setakat ini blog ini telah mencapai sambutan yang amat memberangsangkan dari seluruh negara serta luar negara.
Ini membuktikan j-QAF MELAKA seiring dengan slogan "JQAF WORLD" telah menempa sejarah pelancaran blog yang antara terawal di Malaysia bersama blog seumpamanya.
Blog ini dibangunkan bersama oleh semua warga j-QAF Negeri Melaka.
Atas kerjasama dan sokongan semua pihak blog ini masih berdiri megah dan akan cuba mempamerkan persembahan terbaik seiring dengan perubahan pendidikan negara.
Anda semua dijemput untuk memberi komen dan pandangan serta maklumat untuk lebih menjayakan blog untuk tatapan bersama.